Publicat în Evenimente

ZIUA NATIONALA IN SCOALA MEA

Elevii scolii noastre, asemeni anilor trecuti, au marcat si anul acesta, Ziua Nationala a Romaniei, prin activitati placute, distractive si educative.

Activitatile s-au derulat pe parcursul intregii saptamani, fiind pregatite cu mare atentie de catre elevi, cadre didactice, dar si de catre personalul administrativ al scolii.

 Elevii claselor primare, alaturi de profesorii de arte, au amenajat EXPOZITIA ROMANIA MEA, in holul scolii. Vizitatorii au putut observa o colectie speciala de obiecte traditionale romanesti realizata in parteneriat cu Muzeul Satului, precum: furca de tors, fusul de tors, masti populare si multe alte obiecte de artizanat.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Parintii au fost intampinati de elevi, in cadrul unui STAND DE MAKE-UP TRICOLOR, amenajat si organizat chiar de ei, cu stegulete tricolore,  si produse traditionale romanesti.

 

Fetitele din trupa de majorete a scolii, impreuna cu cele din trupa de dans, sub indrumarea atenta a doamnei Rodica Ghita, au delectat trecatorii aflati in Mall Promenada, printr-un program artistic, FLASH MOB –HORA ROMANEASCA.

 

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Atat clasele primare cat si cele de gimnaziu, au dansat pe ritmuri populare romanesti, alaturi de invitati speciali,  tinerii de la ANSAMBLUL DOINITA.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Fiecare clasa a contribuit la realizarea unui colaj de filmulete, prin care elevii au transmis un mesaj emotionant publicului. Filmuletul cu titlul IUBESC ROMANIA PENTRU….poate fi vizionat si pe pagina de facebook a scolii.

Din programul scolii, nu au lipsit concursurile si premiile acordate castigatorilor. Astfel, in cadrul unui ASSEMBLY SPECIAL, la care au participat clasele de gimnaziu si liceu, au fost premiati castigatorii concursului de fotografie, ROMANIA MEA INTR-O IMAGINE (clasa a VII-a B locul I, clasa a V-a A, locul II, clasa a VI-a B, locul III), concursului IILE MODERNE (clasa a VI-a A, elevele Rolea Maria si Sorescu Miruna) si concursului PASSPORT HUNT (elevii clasei a XI-a).

 

Romania mea intr-o imagine- foto premiul I

castigatori concurs Romania Mea intr-o imagine

PASSPORT HUNT – premierea clasei a XI-a

Passport Hunt - premierea clasei a XI-a.jpg

Urmatoarele activitati, asteptate cu drag si interes de toti elevii, sunt cele organizate cu ocazia TARGULUI DE CRACIUN.

Vom reveni curand cu imagini si informatii, de la urmatoarele activitati.

Pana atunci, nu uitati sa ne urmariti si pe pagina de facebook a scolii,   www.facebook.com/pg/LiceulTeoreticScoalaMea/

LA MULTI ANI, ROMANIA!

LA MULTI ANI, SCOALA MEA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s